İçerikler

KALİTE VE PRENSİP ANLAYIŞIMIZ;  

Firmamız; kalite ve prensip anlayışı kapsamında, projelendirme ve uygulama sürecinde işverenimizin beklentilerini en iyi şekilde algılayarak menfaatlerini korumak amacıyla, mühendislik çözümlerimiz ile birleştirerek sunduğumuz akılcı projelerimizi, ileri teknolojiye sahip ekipmanlarımızla doğru uygulamamızın olumlu etkisi sonucu sektörde kendine kalıcı bir yer edinmiştir.
Tasarım ve Projelendirme aşamasında; çalışmalarımızı mühendislik ve teknik şartnameler çerçevesinde olabilecek en ekonomik ve güvenli şekilde hazırlamamız, uygulama aşamasında ise; donanım gücümüz, hızımız ve kalitemiz ile verimli, dürüst, şeffaf çalışmalarımız sektörde bilinen ve sürekli tercih edilen bir firma olmamızı sağlamıştır.
Etüd Ölçüm Birimi çalışanlarımız tarafından gerçekleştirdiğimiz, Aletsel Ölçüm ve Değerlendirme İşlerinin, kullanılan test cihazları ile bütün saha ve laboratuvar deneyleriyle yapılması işi, uygulamanın kaliteden ödün verilmeden gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Her proje için, ilgili standartlar referans alınarak hazırlanan yapım yöntemleri ve kalite kontrol planı, imalat süresince takip edilmekte ve bu plan çerçevesinde imalatlar sırasında ve sonrasında çeşitli kalite kontrol testleri yapılmaktadır.
Şirketimiz için kalite; ulaşılan ve korunan düzey değil, modern çağda müşteri ilişkileri ile şekillenen koşullara göre yenilenen ve geliştirilen bir hedeftir.